×
Hablet maakt gebruik van eigen cookies en die van derden om zo een betere service te kunnen verlenen en zorgt er daarnaast voor dat de advertenties beter bij jouw voorkeuren aansluiten. Als je gebruik maakt van onze website ga je akkoord met ons cookie-beleid. Lees meer

Hablet

Bedankt voor het spelen van Hablet!
Hablet is gemaakt met heel veel liefde ♥

Cosmic 3.0

Raizer

Nitro

Nitro Community

En alle Hablet's ♥

Log in Hablet

Wachtwoord/naam kwijt?
Welkom op Hablet!
Kom snel... We wachten op je!
Welkom Hablets!
Wij willen namens heel het team jullie welkom heten op ons Hotel. Doormiddel van dit nieuwsbericht zullen wij jou meenemen in de huidige ontwikkelingen.
 
Hablet Beta
Momenteel draait Hablet op de beta versie van Nitro. Nitro is een nieuwe manier voor het spelen van retro hotels. Echter zijn er in deze beta nogal een hoop buggs te vinden die hopelijk worden opgelost in de (binnenkort gereleasde) Nitro V2. Ook Hablet zal dan gaan upgraden van versie om jullie de beste ervaring mogelijk te geven. Aan de Hablet catalogus wordt momenteel ook hard gewerkt om alle meubels nog werkend te maken. Mochten jullie suggesties hebben of een verandering willen zien? Laat het onze developers weten!
 
Evenementen
Hablet geeft doormiddel van ons eventteam elke dag leuke events! Wat je hiermee kan winnen? Misschien een leuke rare, diamanten of een coole badge! Ben jij nou een goede bouwer en wil je ook kans maken op een leuke prijs? Bij de 15 online gaat Kamer Van De Week van start! Is jouw kamer de mooiste? Dan win je 25 Bel-Credits + een toffe KVDW badge! Maar wees niet getreurd, ook als je kamer #2 of #3 is geworden, ontvang je een prijsje + badge!
 
Ben je inmiddels al helemaal enthousiast geworden? Kom dan snel een kijkje nemen in het hotel!
 
-Hablet Team